20 d'octubre de 2022

Estem d’estrena!

Hui inaugurem l’Observatori Social de la Fundació Novessendes, una eina a disposició de la ciutadania amb la qual visibilitzarem la realitat social de la província de Castelló

Hui inaugurem l’Observatori Social de la Fundació Novessendes, una eina a disposició de la ciutadania amb la qual visibilitzarem la realitat social de la província de Castelló. Aquest projecte és el resultat d’una llarga trajectoria adreçant les problemàtiques socials del nostre territori i recolçant les iniciatives comunitàries del nostre entorn.

En aquest portal trobareu informes que us ajudaran a fer-vos una idea sobre la situació actual de la Província de Castelló en relació als seus aspectes socials, culturals, mediambientals, econòmics, etc. Observareu que tindreu accés a diferents informes sobre els reptes socials més prioritaris a la província; de la mateixa manera, l’Observatori funcionarà com a repositori de bones pràctiques i de recursos comunitaris que milloren la qualitat de vida de la ciutadania.

Per acabar, voldríem destacar el caràcter participatiu de L’Observatori a l’hora de generar intel·ligència col·lectiva per a abordar d’una manera més integral els problemes actuals que més ens preocupen. Per això, us convidem emplenar el formulari de propostes i iniciatives per a compartir aquest desafiament amb nosaltres.

Coberta d’un dels primers informes publicats.
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies