Informes

Informe VISC! Fòrum Castelló en transició

Vore l'informe

Informe Imaginem Betxí 2023

Vore l'informe

Reflexions d’empreses de l’Economia del Bé Comú a la província de Castelló

En aquest informe, es socialitzen els coneixements d'algunes de les empreses EBC de la província de Castelló entorn a l'aplicació del model de l'Economia del Bé Comú a les mateixes.
Vore l'informe

Diagnòstic del procés participatiu Imaginem Betxí 2022

En aquest informe s’exposen i analitzen els resultats de les dues activitats que s’han realitzat en les Jornades Participatives que va organitzar l’ajuntament de Betxí conjuntament amb la Fundació Novessendes. En aquesta sessió, es van imaginar escenaris de futur positius i negatius i es va posar èmfasi en aquells que es volen aconseguir i aquells que s’han d’evitar a tot preu.
Vore l'informe

Aportació dels projectes educatius d’emprenedoria social juvenil al Bé Comú i a la consecució dels ODS

Fundació Novessendes està treballant junt amb els centres educatius de la Comunitat Valenciana per a fomentar processos d’emprenedoria social juvenil a través dels principis i valors de l’Economia del Bé Comú, en l’alumnat de l’ESO i de Formació Professional. Aquest informe quantifica els projectes realitzats fins el curs acadèmic 21/22 i el total de persones participants implicades, descrivint a través del resultat final (els vídeos) els projectes destacats.
Vore l'informe

Aportació dels projectes «Activem Betxí» al Bé Comú i a la consecució dels ODS

La convocatòria d'ajudes Activem Betxí naix per a recolzar econòmicament i tècnicament propostes ciutadanes i associatives, que aborden necessitats i oportunitats de la societat de Betxí. En l'informe es fa un recorregut de les iniciatives més destacades des de 2014.
Vore l'informe