21 de novembre de 2022

Vídeo “10 anys de Participació Social”

Un gran exemple de participació i transformació social a Betxí.

Durant 10 anys nombroses iniciatives de la societat civil de Betxí han millorat la realitat social del poble amb l’ajuda de la convocatòria “Activem Betxí”, organitzada per la Fundació Novessendes i l’Ajuntament de Betxí.

Enguany hem celebrat les fites dels darrers anys per fer de Betxí un lloc més sostenible, tolerant, innovador, inclusiu i artístic. En aquest vídeo podreu conèixer millor els projectes que s’han dut a terme i les entitats que els han impulsat. Us convidem a repassar aquesta trajectòria de participació social al llarg dels anys i a continuar proposant noves sendes per a la transformació social i el bé comú.

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies