2 de març de 2023

Primera reunió de grup Activem Betxí 2023

Dijous passat vam acollir a Novessendes la primera reunió de les persones representants dels projectes beneficiaris de la convocatòria Activem Betxí 2023.

Dijous passat vam acollir a Novessendes la primera reunió de les persones representants dels projectes beneficiaris de la convocatòria Activem Betxí 2023.

Les persones participants van tindre l’oportunitat de presentar les seues iniciatives i de trobar aliances amb altres projectes per a dur a terme accions conjuntes de major impacte social. Per acabar, vam explorar les diferents possibilitats d’integrar persones voluntàries en aquestos projectes per a poder arribar més lluny. 

De moment s’han proposat jornades conjuntes, col·laboracions de projectes relacionats amb el medi ambient i el canvi climàtic, i diverses accions conjuntes de sensibilització mitjançant l’art, l’educació i els mitjans de comunicació. Els projectes d’Activem Betxí es comboien.

Aquesta acció està emmarcada dins del programa Observatori Social Novessendes (TPASOC/62/2023) finançat per la Generalitat Valenciana.

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies