4 d'abril de 2023

L’experiència de voluntariat d’Emil a l’Horta Del Rajolar

Hui us parlem de l’experiència de voluntariat d’Emil, un dels voluntaris de Novessendes a l’Horta del Rajolar que ha sigut un exemple de constància i aprenentatge al llarg de tres mesos.

Hui us parlem de l’experiència de voluntariat  d’Emil, un dels voluntaris de Novessendes a l’Horta del Rajolar que ha sigut un exemple de constància i aprenentatge al llarg de tres mesos.

Durant el seu pas per l’horta ens ha ajudat a desherbar, plantar, preparar la terra, collir, i a identificar pebreres coentes per a no ficar-les a les caixetes que preparem. A més, durant les visites escolars a l’horta, Emil sempre ens ha donat suport perquè  els i les infants seguiren correctament els itineraris pautats. En definitiva, ha sigut un voluntari que sempre ha estat disposat a tirar una mà amb tots els desafiaments que ens plateja l’horta en el dia a dia.

Tot i que Emil és prou jove, ens ha demostrat que la joventut no està renyida amb la responsabilitat, la confiança i l’amor per l’horta i el seu entorn. De fet, va arribar cercant una experiència nova i va trobar-se amb una oportunitat de treballar conjuntament amb altres persones a l’aire lliure i rodejat d’animals i plantes.

En concloure el seu voluntariat, Emil ha destacat el valor afegit que té l’horta més enllà de la producció: és un lloc que serveix per a donar exemple sobre el cultiu respectuós amb la natura i la conservació de la biodiversitat. Qualsevol persona del poble pot acostar-se i comprovar que aquests projectes són possibles.

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies