6 de setembre de 2023

Comboia’t per un món millor!

Estrenem nova secció a l’Observatori Social Novessendes amb el fi de dinamitzar conjuntament la nostra oferta de voluntariat i la d'entitats del teixit associatiu local.

Estrenem nova secció a l’Observatori Social Novessendes amb el fi de dinamitzar conjuntament la nostra oferta de voluntariat i la d’entitats del teixit associatiu local.

La Fundació Novessendes és un bon lloc on participar i fer voluntariat des d’una visió transformadora, però no som l’únic lloc. Amb la nova secció fiquem a l’abast de la ciutadania propostes interessant d’entitats, on es poden dedicar unes hores de temps lliure a treballar per un món millor a quilòmetre 0.

Les oportunitats estaran canalitzades en l’apartat Voluntariat de la web de l’Observatori Social de Novessendes. Actualment, hi ha publicades 3 ofertes de voluntariat de la nostra entitat, i 5 ofertes per a implicar-se en projectes educatius, ambientals i culturals de Betxí.

Pots consultar aquestes ofertes i totes les que anem publicant en: www.observatori.novessendes.org/voluntariat

Aquesta acció està emmarcada dins del programa Observatori Social Novessendes finançat per la Generalitat Valenciana en les convocatòries 2023 d’ajudes públiques amb nombres d’expedients BSVOL/2023/66 i TPASOC/62/2023.

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies