14 de setembre de 2023

Transformació social des de l’art

Del 25 de setembre a l’1 d’octubre, el BAC celebra el VI Festival d’art urbà a Betxí on artistes de tota mena treballaran per continuar amb la tasca de millorar el nostre municipi. Et comboies per l'art i la cultura?

L’Associació Betxí Art Compromés (BAC) va nàixer a 2018 amb l’objectiu de potenciar l’art en llocs públics i privats, i apropar-lo a tot el veïnat de Betxí. Generant dinàmiques de participació ciutadana per aconseguir un poble més atractiu, acollidor, participatiu, modern, innovador i amb una identitat pròpia basada en la cultura artística.

Durant aquests anys s’han pintat més de 17 murals en espais públics, 18 artistes i més de 130 persones voluntàries han col·laborat en la iniciativa, 40 alumnes de secundària han pintat 20 bol·lards, i més de 200 alumnes han visitat les obres, 6 poetes han plasmat les seues poesies al carrer, s’ha editat una revista, s’han fet tres tallers formatius i una exposició fotogràfica.

Aquest any, del 25 de setembre a l’1 d’octubre, el BAC celebra el VI Festival d’art urbà a Betxí on artistes de tota mena treballaran per continuar amb la tasca de millorar el nostre municipi. Des de l’associació, com tots els anys, demanen la col·laboració del veïnat i de qualsevol persona interessada per a ajudar els artistes a pintar els murals (pintura, grafiti, art del rebuig, poesies), o en altres tasques com el transport de pintures i materials, l’adequació d’espais i la neteja. I des de Novessendes els ajudem a gestionar aquestes ofertes de voluntariat a través del nostre Observatori Social (www.observatori.novessendes.org).

Si tens interés a col·laborar amb el BAC, escriu-nos a info@novessendes.org o telefona’ns al 964 620 010.

Pots consultar aquesta oferta de voluntariat, i d’altres, en l’apartat Voluntariat de l’Observatori Social Novessendes.

#Històriesdevoluntariat #Participació #BAC #Novessendes #Betxí

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies