20 de setembre de 2023

Aprendre jugant: una proposta d’oci saludable

Una oportunitat per descobrir que els escacs són molt més que un joc complicat.

El pròxim diumenge 24 de setembre el Club d’escacs de Betxí organitza el VII Campionat d’escacs festes de Betxí, on es jugaran 5 rondes de 10 minuts en 8 categories diferents (sub-8, sub-10, sub-12, sub-14, sub-18, absoluta, femenina i veterana). Entre les rondes del torneig d’escacs es durà a terme un campionat de cub de Rubik, on podrà participar tothom, jugue o no el campionat d’escacs. La inscripció és gratuïta, cridant al 628810019.

Des del grup d’escacs demanen col·laboració del veïnat, i de qualsevol persona interessada, per a ajudar en diverses tasques com fer fotos, vídeos, accions de comunicació, muntar i desmuntar taulers d’escacs, control de participants i lliurament de premis. I des de Novessendes els ajudem a gestionar aquestes ofertes de voluntariat a través del nostre Observatori Social (www.observatori.novessendes.org).

Si tens interés a col·laborar amb el Club d’escacs de Betxí, escriu-nos a info@novessendes.org o telefona’ns al 964 620 010.

Pots consultar aquesta oferta de voluntariat, i d’altres, en l’apartat Voluntariat de l’Observatori Social Novessendes.

#Històriesdevoluntariat #Participació #ClubEscacs #Novessendes #Betxí

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Altres notícies